Tulevaisuuden haaveet

 Opiskelen sairaanhoitajaksi ja opintoni ovat kohta siinä pisteessä että AVOIMEN-AMK opiskelijana haen tutkinnonsuorittajaksi, opintopisteet alkavat pikkuhiljaa kertyä ja huomaan kiinnostukseni tiettyihin asioihin. Kuten Yleiseen terveyteen ja terveyden edistämiseen. Nykyään kun työskentelen ikäihmisten parissa on alkanut tuntua että se ei ehkä olekaan se mihin haluan tähdätä vaikka pidän työstäni ikäihmisten kanssa mutta ehkä sairaanhoitajana haluaisin tehdä jotain muuta. 

Uskon vahvasti siihen että jokainen löytää oman polkunsa kun sen aika on. Vähän aikaa sitten oivalsin juuri omasta elämästäni että muutama vuosi on mennyt siihen haaveiluun ja ehkä niiden kuvittelemiseen mutta olen unohtanut elää omaa elämää nyt ja tässä. Pyrkimykseni niin sanotusti eteenpäin on jäänyt ja olen vain jumittanut ja ajatellut tulevaisuutta vaikka minulla ei ole mitään kuvaa kuitenkaan millainen on tulevaisuuteni koska elämä muuttuu kokoajan. 

tein Instagramin puolella kyselyn seuraavatko ihmiset terveyttään ja ovatko he kiinnostuneita omasta terveydestään, paljon sain vastaukseksi aktiivisuus rannekkeiden käyttöä. Juuri eräs ammattilainen sanoi että se aktiivisuus kello antaa suuntaa antavaa tietoa eikä juurikaan kerro ihmisestä kokonaisuutena. Siksi mietin apuvälineiden käyttöä juuri tätä tarkoitusta varten ja nyt minulla on suunnitelma ja idea ja siitä tulette kuulemaan jatkossa lisää.

On myös aika mennä eteenpäin, elämässäni on paljon ihmisiä jotka tuovat minun elämääni sisältöä mutta paljon myös sitä negatiivista ja vievät minulta energiaa. Siksi tämän päivän osalta toivon teille jokaiselle Energiaa ja sitä että pysähdy miettimään mikä on haaveesi pyri sitä kohti mutta älä elä elämääsi tulevaisuuden haaveessa.  


Kiitos kun luit ja toivon että tästä kirjoitus oli mielekästä luettavaa. 

supulizepu




 

Kommentit